Hoppa till innehåll






Foto

Kipa, Aydoğan Pide Salonu och Butiker

Postad av Magnus , 31 May 2012 · 5284 Visningar

Kvällen igår blev succé och var mycket uppskattat bland samtliga i sällskapet (vi blev en 10st runt bordet i slutändan). Kipa hade som tur var Çhipura som "dagens fisk" och därmed närapå 30% rabatt på kilopriset så det passade ju utmärkt. När vi ändå var där passade vi på att luncha i deras servering i butiken med. Maten är väl kanske inte purfärsk men det smakade helt ok och priset är ju försumbart (under 20TL för enklare lunch med dryck för 3 personer). Jag hoppas även vi lyckades övertala damen ifråga om att fortsätta resa till Alanya även om hon blivit äldre, hon älskar att vara här så varför ge upp det nöjet om man inte absolut måste.

Idag har vi varit ute och flängt runt lite och bland annat besökt Metro som jag tycker är kul att vandra runt i och kika lite. Jag var väldigt sugen på att slå till på en lite speciell hår-trimmer som är nära nog 200kr billigare här nere. Som tur var avstod jag och läste på lite hemma först och tydligen lever inte funktionen av den upp till i närheten av marknadsföringen.

Vi var även in på Bimeks, den nya elektronik-kedjan i Alanya, och jag får nog säga att priserna på det jag kikade på verkade konkurrenskraftiga. Stort utbud av TV och datorer plus en del hushålls och TV-spelsprodukter. Allt var dock inte iordningställt utan mycket låg på golvet för uppackning. Kan nog bli en bra affär när det hela är färdigt.

Sen kände jag att jag dragit på det länge nog (p.g.a min "diet") och det var dags för ett besök på Aydoğan Pide Salonu och precis som jag misstänkte så sabbades mitt "bantande" helt då det är så himmelskt gott att man slickar tallriken ren :P. Otroligt roligt att träffa min vän Suleyman och hans fru också. Han har varit väldigt sjuk på sistone men såg ut att vara på bättringsväg nu och var jätteglad för att se oss.

Jag har varit lite dålig på att lägga in bilder i bloggen nu i år igen och lovar att bättra mig. Har inte med kameran så ofta men imorgon ska den med då vi bland annat ska på besök i Goldcity, samt på lite fredagsfika. Men mer om det imorgon!





eller Sign In

April 2024

M T O T F L S
1234567
891011121314
1516171819 20 21
22232425262728
2930     

Recent Entries