Hoppa till innehåll






Foto

Fika, Lägenhet och Bergstur

Postad av Magnus , 18 June 2012 · 5753 Visningar

Igår var ju tanken att vi skulle registrerat min mobil så den skulle fortsätta fungera med mitt turkiska kort. Efter att de meddelat att det kan ta upp till 2 veckor innan det fungerar (samt att systemet krånglade för stunden) så valde jag att skippa det. Jag har ju en bra uppkoppling via ADSL nu och är inte lika beroende av mobilen.

Vi riktade sedan in oss på en frukost/lunch-träff med några andra medlemmar här. Vi möttes upp utanför turistbyrån och gick sedan på bufé på ett väldigt trevlig ställe som heter Filika på Kleopatra-stranden. Väldigt mysigt ställe med fantastiska vyer ut över havet/stranden. Tiden går fort när man har roligt och vips så hade vi spenderat 4 timmar innan vi ansåg att det var dags att röra på sig.

Det kändes lite som om dagen runnit iväg och Incekum kändes lite väl avsides så vi satsade istället på "Istanbul Societik Bazaren" som brukar hålla till bakom Alanyum. Det skulle dock visa sig att den stängt ner då det varit för mycket klagomål från handlarna inne i Alanya. Om jag förstått det rätt så har de valt bort Alanya och kör nu vidare i Gazipasa istället. Trist för oss köpare då det var väldigt prisvärda varor.

Idag har vi lite hastigt och lustigt varit på en oväntad lägenhetsvisning. Otroligt fin lägenhet med utsikt över havet och slottet. Just imorse var det dock så dimmigt att man inte såg havet och det gav en väldigt häftig effekt runt slottet som nästan såg ut som det låg bland molnen. Tur var så hade jag med en av våra kameror så det blev lite bilder både från igår och idag. Priset på lägenheten fick oss dock snabbt att inse att det inte var aktuellt för oss :P.

Vi har även tagit en lång tur upp i bergen idag och beskådat de otroliga vykorts-vyerna av Alanya där uppifrån. Tyvärr hade jag inte med kameran för detta men det blir nog fler vändor senare.

Bifogad bild Bifogad bild Bifogad bild Bifogad bild Bifogad bild Bifogad bild





eller Sign In

April 2024

M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
222324 25 262728
2930     

Recent Entries