Hoppa till innehåll


Foto

Tiden går fort när man har roligt ...

Postad av Magnus , 22 June 2012 · 7246 Visningar

Och tyvärr blir då bloggen lite lidandes av det vilket jag beklagar.

I tisdags hade vi fått nycklarna till en "nära väns" lägenhet i Mahmutlar och planerat att spendera förmiddagen vid hans pool. Nu visade det sig dock att de hade renoverat poolen och precis blivit klar men inte hunnit fylla den med vatten ännu. Som tur är så är det lika nära till havet som poolen från lägenheten så vi fick bada i medelhavet för första gången i år istället.

Efter det bestämde vi oss för att ta oss ut till Avsallar och se om deras Bazar var igång. Det visade sig tyvärr att vi var där en dag för tidigt då det var onsdagar som gällde. På väg tillbaka till Alanya stannade vi till vid Fugla Beach där jag har en "internet-bekant" som bor. Vi lyckades dock inte lokalisera exakt var hon bodde så det blev inget med det besöket heller.

Onsdagen gjorde vi inte mycket alls på men blev verkligen förvånad då det plötsligt började regna ute. Visserligen inte mer än några minuter men det var ändå väldigt märkligt vid denna årstid. Det hela avslutades sedan med ett ordentligt åskväder som for omkring i bergen runtom som var mysigt att beskåda.

Igår hade vi bestämt oss för att vi skulle på picnic i Ulaş. Tanken var att vi skulle komma iväg rätt tidigt men jag råkade såklart försova mig och de andra hade avvaktat besked från mig då det regnade i onsdags. När jag väl vaknat och kommit igång så var det inget att fundera på, solen sken emellan de ljusa molnen så det var bara att ge sig iväg. På plats så ordnade några med grillen medans vi andra badade i ett ganska vågigt medelhav. Upplevde det lite svalare och skönare denna gång. När vi badat klart och begett oss upp till grillområdet så hann vi inte mer än avnjuta en kall Efes innan det mörknade på himlen igen och började regna!

Vi valde att avvakta några minuter men det blev bara värre och värre och till slut vräkte regnet ner. Vi fick avbyta och det roliga i historien var att jag tagit mc-skotern ut. Det blev en minst sagt blöt hemresa B). En väldigt intressant sak var dock att en försäljare som även är lite av en vän till oss hade stannat vid vägkanten och försökte vinka in mig. Han hade troligen kört om och ville nog erbjuda att åka bil istället. Jag var dock för upptagen med att avvärja vädret att jag inte kände mig beredd att stanna utan brände bara förbi.

Väl hemma igen så fick vi avnjuta en god grillmiddag gjord i ugnen istället. Idag har jag tagit en ordentlig sovmorgon och så får vi se vad som hittas på. Det talas om regn igen men solen skiner då nu åtminstone.

Bifogad bild Bifogad bild Bifogad bild

eller Sign In

April 2021

M T O T F L S
   1234
567891011
12131415161718
19 20 2122232425
2627282930  

Recent Entries