Hoppa till innehåll


Foto

Semester... [Poll]

Postad av Färna , 24 October 2014 · 9953 Visningar

Poll: Semester... [Poll] (2 member(s) have cast votes)

Har du varit i ett annat land än Turkiet?

  1. Nej (0 votes [0%])

    Percentage of vote: 0%

  2. Ja (2 votes [100%])

    Percentage of vote: 100%

Vote Gäster kan inte rösta
Skulle vara rätt så nice nu faktiskt.. Helst utomlands i allmänhet, i Turkiet i synnerhet. Men man kan inte få allt här i världen.. :)

Jag vet att det här är ett Turkiet forum, men jag känner att jag måste fråga ändå.. :)

Har någon här varit i ett att land än Turkiet, under vinterhalvåret? :) Kommentera gärna och rösta i pollen.

På återseende! :D
Vi åkte till kanarieöarna under jul/nyår för något år sedan just för att alla sagt att där är man garanterad fint väder på vintern. Kan dock inte säga att jag var speciellt imponerad, visst var det uppehåll de allra flesta dagar men det blåste bra nog och var mulet större delen av tiden så även om det inte var direkt kallt i svenska mått så var det ändå lite kyligt och inte vad vi förväntat oss. De dagar det var sol var det dock varmt och fint men de var inte många totalt sett.

 

Hotellet vi bodde på var bra och vi åkte runt på ön på en del intressanta utflykter men i slutändan kände vi att vi hellre hade sparat de pengarna vi la ut på resan och lagt de på en senare resa till Turkiet där vi vet vad vi får. Det var väl främst det att väderleken är osäker på turkiets sydkust under vintern som gjorde att vi då skulle satsa på ett "säkert" kort, men när det visade sig inte alls vara så säkert så blev vi rätt besvikna. Vi hade nog lika gärna kunna valt en vinter-resa till Alanya även om det är lågsäsong, vet att många kunnat bada i havet på julafton där så har man bara lite tur så får man bra väder ändå. Och även om vår resa till kanarieöarna var ett kampanjerbjudande så var det ändå dyrare än Turkiet så vi hade ju kunnat fått en längre period där för samma pengar.

  • Svara

eller Sign In

April 2021

M T O T F L S
   1234
567891011
12131415161718
19 20 2122232425
2627282930  

Recent Comments