Hoppa till innehåll


Välkommen till Merhaba.se! - Mötesplatsen för alla oss med någon form av anknytning till Turkiet.


Logga in  Logga in via Facebook

Registrera dig nu!
Merhaba! (hej på Turkiska)

Detta är mötsplatsen för alla som som vill utbyta erfarenheter om det fantastiska Turkiet.
Oavsett om du är en nyfiken "turist" som står inför ditt första besök av landet, är van turkiet-resenär eller rentav bor där så har du kommit till rätt webbplats.

Du besöker oss just nu som Gäst vilket ger dig en något begränsad tillgång till vårt ständigt växande informationsunderlag. Vi råder dig därför, att helt kostnadsfritt registrera dig som Medlem så att du får full access samt möjlighet att dela med dig av dina egna erfarenheter i vårt forum, ladda upp foton i bildarkivet, starta upp en egen blogg i ämnet och en massa annat skoj. Är du redan registrerad så loggar du in via knappen här till höger eller länken längst upp till höger på sidan.

Registrera dig som Medlem här
Välkommen in i värmen!
 
Guest Message by DevFuse

Foto

Istanbul söker os 2020


  • Please log in to reply
Inga svar i detta ämne

#1 Stefan Borjesson

Stefan Borjesson

    Charter-Resenär

  • Medlem
  • 18 inlägg

Postad 17 January 2012 - 06:25

Istanbul söker os 2020, ska vi vara realistiska ha landet en bra chans. Rom och Madrid är två andra som söker, men os 2012 i London talar väldigt mycket emot dem... Även Tokyo ryktas vara pågång med en ansökan och ser man till historien är det Tokyo som blir svårast för Istanbul. Då Europa har 2012 kommer os kommittén inte vilja lägga det i Europa redan 2020 igen. Då Istanbul är både Europa och Asien talar det mer för Istanbul än de övriga europeiska städerna enligt mig. Samt att staden aldrig anordnat ett os talar för... Men 2013 får i svaret

http://svt.se/2.2133...l_soker_os_2020




0 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar