Hoppa till innehåll


Välkommen till Merhaba.se! - Mötesplatsen för alla oss med någon form av anknytning till Turkiet.


Logga in  Logga in via Facebook

Registrera dig nu!
Merhaba! (hej på Turkiska)

Detta är mötsplatsen för alla som som vill utbyta erfarenheter om det fantastiska Turkiet.
Oavsett om du är en nyfiken "turist" som står inför ditt första besök av landet, är van turkiet-resenär eller rentav bor där så har du kommit till rätt webbplats.

Du besöker oss just nu som Gäst vilket ger dig en något begränsad tillgång till vårt ständigt växande informationsunderlag. Vi råder dig därför, att helt kostnadsfritt registrera dig som Medlem så att du får full access samt möjlighet att dela med dig av dina egna erfarenheter i vårt forum, ladda upp foton i bildarkivet, starta upp en egen blogg i ämnet och en massa annat skoj. Är du redan registrerad så loggar du in via knappen här till höger eller länken längst upp till höger på sidan.

Registrera dig som Medlem här
Välkommen in i värmen!
 
Guest Message by DevFuse

Foto

Ny 5TL-sedel i April


  • Please log in to reply
Inga svar i detta ämne

#1 Magnus

Magnus

    Site-Admin

  • Admin
  • 1413 inlägg
  • PlatsDalarna, Sverige (dock helst i Alanya)

Postad 03 April 2013 - 10:17

Turkiska riksbanken har beslutat att man avslutar 5TL-sedeln i dess nuvarande form och börjar trycka en ersättningssedel med ny färg f.r.o.m 8:e April. Den nya sedeln får en lila färgton och syftet är att förväxlingen mellan dagens 5TL-sedlar och 50TL-sedlar ska minska. Det är ej angivet när den äldre sedeln blir ogiltig men förmodligen kommer den tillåtas fortsätta i cirkulation under en tid innan den blir helt obrukbar.

Källa: http://www.todayszam...-tl-5-note.html
0 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar