Hoppa till innehåll


Välkommen till Merhaba.se! - Mötesplatsen för alla oss med någon form av anknytning till Turkiet.


Logga in  Logga in via Facebook

Registrera dig nu!
Merhaba! (hej på Turkiska)

Detta är mötsplatsen för alla som som vill utbyta erfarenheter om det fantastiska Turkiet.
Oavsett om du är en nyfiken "turist" som står inför ditt första besök av landet, är van turkiet-resenär eller rentav bor där så har du kommit till rätt webbplats.

Du besöker oss just nu som Gäst vilket ger dig en något begränsad tillgång till vårt ständigt växande informationsunderlag. Vi råder dig därför, att helt kostnadsfritt registrera dig som Medlem så att du får full access samt möjlighet att dela med dig av dina egna erfarenheter i vårt forum, ladda upp foton i bildarkivet, starta upp en egen blogg i ämnet och en massa annat skoj. Är du redan registrerad så loggar du in via knappen här till höger eller länken längst upp till höger på sidan.

Registrera dig som Medlem här
Välkommen in i värmen!
 
Guest Message by DevFuse

Foto

Crystal Towers ***+


  • Please log in to reply
Inga svar i detta ämne

#1 Färna

Färna

    Charter-Resenär

  • Medlem
  • 27 inlägg
  • Plats@DFarnstrom @ Twitter

Postad 04 September 2015 - 06:50

Crystal Towers Apart ***+

Byggt 2012 och såldes först som lägenheter till Européer, dock sålde inte lägenheterna så bra som byggherren hade hoppats på och dem som hade köpt lägenhet fick "byta upp sig" till andra lägenheter utan kostnad och lägenhetskomplexet såldes sedan till nya ägare som gjorde det till hotell. (Källa: Magnus @ Merhaba.se) Hotellet är fräscht och ligger alldeles ypperligt för att funka som ett lägenhetshotell. På hotellet finns en liten shop där man kan köpa allehanda ting, kläder - badleksaker - hörlurar, utbudet är typiskt turkiskt småbutik. Frisör, poolbar och restaurang hittas runt poolen som lägenheternas balkonger vetter mot. En liten lekhörna finns också nere vid poolområdet. Poolområdet har 2 stycken mindre rutschkanor för gäster som kommer med barn alternativt barnasinnet intakt!  :) Poolen värms upp av solen och det märktes två dagar efter några timmars regn då poolen var "iskall". Dryga 5 minuters promenad till Kipa och Metro, alldeles nedanför ligger Alanyum som är ett shoppingcentrum med x antal olika butiker. Allt från Mat, sport och järn och med det översta planet (plan 3) med lekland och restauranger (snabbmat som Burger King och några med mer inhemska menyer). Ner till stranden är det ungefär 10 minuter beroende på trafik och gånghastighet. Till hamnen och bazaren kan man antingen gå, drygt 1 till 1.5 KM beroende på valet av väg, eller ta en taxi för drygt 20 lira (ungefär 70 :- ) enkel resa.

 

 

 

Vill ni läsa mer, så finns resten i bloggen här på Merhaba.se :)


0 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar