Hoppa till innehåll






Foto

Yoga för män och katter

Postad av Magnus , 28 September 2011 · 4501 Visningar

Idag vinkade vi av den sista i vårt sällskap (utöver oss själva) som efter 4 veckor återvänder till Sverige. Det blev dock inte den hemresa vi/hon förväntat sig. Hon hade egentligen bokat in transfer till flygplatsen sedan tidigare men dom ville hämta upp henne 06:00 och hennes inhemska flyg till Istanbul skulle inte avgå förrän 11:30. Det kändes lite väl tidigt för henne så vi kollade upp delad transfer som avgår på fasta tider istället och lyckades hitta en som skulle avgå 08:30 och hinna fram i tid. Hon föredrog detta trots att det blev en extra transferkostnad så vi bokade in detta igår och fick då en kvittens på bokningen.

Imorse dök dock aldrig bussen upp och när hon ringde firman så säger dom sig aldrig ha fått bokningsbegäran? Det hela slutade med att en vän till henne istället körde henne till flygplatsen. Hon hann med flyget till Istanbul med nöd och näppe men sedan tog passkontrollen där så lång tid att hon istället missade anslutningsflyget till Sverige. Flygbolaget har dock hjälpt henne boka in sig på ett plan imorgon och sett till att hon fått ett hotell för natten. Lite snopet men hon fick ju åtminstone en afton i Istanbul på köpet. B)

Själv har jag haft en riktigt avslappnad kväll som inleddes med ett besök hos barberaren. Jag bara måste slå ett slag för detta för alla män som har någon form av skäggväxt. Den må vara nog så gles eller fjunig men det är så värt att ta en rakning ändå (jag tog även skallen denna gång också). Man håller nästan på att somna när han drar igång och massagen som det avslutas med gör ju inte direkt saken sämre. I min värld måste detta vara bättre avslappning än Yoga. Det enda jag själv har lite svårt för är när dom använder en tråd som spänns mellan fingrar och tänder för att rycka bort stråna med roten. Alla använder inte denna teknik men jag misstänker att den är väldigt effektiv även om det fylls på lite i tårkanalerna när man utsätts för det. Jag tog även ett foto av barberaren och butiken då jag tycker han kan vara värd lite reklam (även om han är snäppet dyrare då han ligger i ett turistkvarter).

Bifogad bild

Efter detta begav jag mig till en gammal vän vid namn Latif som äger en klädbutik med plagiat av kända märken. Vi brukar sitta och prata lite strunt om kvällarna när jag är där och det är väldigt trevligt. Är även väldigt underhållande att se alla som passerar förbi på gatan. Idag var det en hel del djur som strövade förbi och det var speciellt en katt som fångade mitt intresse då den var helt oberörd av allt som hände runtomkring den. Den körde även ett eget Yogapass framför mig innan den lade sig tillrätta mitt på gågatan. Det vill säga tills den helt plötsligt fick ett tokryck och rusade iväg. Först hängde jag inte med alls men så kom boven i dramat i form av en vildhund knatandes.

Bifogad bild Bifogad bild Bifogad bild Bifogad bild Bifogad bild

Det var givetvis en hel del däggdjur som passerade med i väldigt varierad form och modell. Det kan vara väldigt skoj att bara betrakta folk och ibland undrar man verkligen hur dom tänkte. Jag valde dock att inte fota av och presentera några av dessa då jag inte vill utsätta okända människor för någon pinsam eller uthängd situation.

  • zaq gillar detta



Puh, vilken tur hon hann i tid till det ena flyget i alla fall och missar man sitt anslytningsflyg och det är med samma bolag brukar dom fixa det och boka in en på nästa. Det hände mig en gång och det var inga problem, fick matcheckar så jag klarade mig så bra så.

Aj, jag har inte frivilligt testat det där med trådning men en gång när min man rakade sig var jag med och då tog barberaren snabbt som ögat och trådade en snabbis på min kind (tyckte väl jag var skäggig;)) Attans så ont det gjorde. Aldrig mer!

Haha vilken go katt. Där sträcker han verkligen ut varje kroppsdel och fick lite motion sen också när hunden kom.
  • Svara

eller Sign In

Recent Entries

Recent Comments

Latest Visitors

  • Foto
    Marsah
    05 Nov 2019 - 09:26
  • Foto
    Bernice
    28 Aug 2018 - 11:02
  • Foto
    Nettan83
    08 Mar 2018 - 13:31
  • Foto
    Ewie123
    16 Jun 2017 - 19:42
  • Foto
    Carina Jarlefeldt
    30 Apr 2017 - 11:56
  • Foto
    Victoria
    26 Apr 2017 - 19:02
  • Foto
    61Umit
    17 Apr 2017 - 10:56
  • Foto
    Turkboman
    24 Mar 2017 - 11:56
  • Foto
    jannewen
    19 May 2016 - 10:22
  • Foto
    Arom7g
    25 Feb 2016 - 13:36